søndag den 2. januar 2011

Nyt kreativt år er begyndt

Godt nytår til alle derude - året startede jo med høj klar himmel og sol, nu mangler vi bare at det skal blive lidt lunere. Nå jeg må vel styre min utålmodighed nogle måneder endnu. Indtil videre er jeg i gang med at strikke varme strømper til mine 5 børnebørn - de har hver fået et par og nu er jeg i gang med anden runde. Her er et par Mikkel på 5 år og Emil på 9 år - næste par bliver til Kasper på 10 år, dem er jeg allerede i gang med og så mangler jeg til Lucas på 11 år og Nikolaj på 15 år. Drengene vil alle gerne have hjemmestrikkede strømper, så det må gå efter tur.

4 kommentarer:

 1. De luner da også dejligt lige nu.

  SvarSlet
 2. Er det uldsokker? Det er jo også dejligt i den kulde I har. Men til 5 og så 2 omgange - det blir da til noget - godt du ikke har fler :-)))) Knus

  SvarSlet
 3. Kender du at strikke med Magic Loop? Det er super når man strikker små ting, men også til sokker og andet - jeg synes strømpepinde er besværligt, enten falder de ud, eller også sidder de i vejen!
  De smukke grydelapper du har syet til mig - den ene har desværre knækket ringen i vaskemaskine, kan ikke finde træringe hernede - måske ku jeg bede dig poste et par stykker til mig?
  Jeg fik aldrig at vide hvad de syntes om Vin-Helge?
  Knus

  SvarSlet