torsdag den 13. januar 2011

Mystery quilt

På mit patchworkhold er vi nogle der er i gang med at sy en "Mystery Quilt - en overraskelse i rester"
Vores underviser Jette Stubbe startede op med at give os en opgave - vi skulle skære 90 strimler, 5,5 cm brede og 50 cm lange. Vi fik ikke af vide hvordan det færdige resultat ville komme til at se ud, så det var lidt svært at vælge om det skulle være samme farvenuance eller hvad? Da jeg havde flest rester i gult og grønt blev det mit valg, blandet med lidt brunt og sort.
Næste trin var at sy strimlerne samme i sæt - og så skære dem ud i tern, sy dem sammen til store trekanter og derefter sy dem sammen med en stor trekant af det man havde valgt til bundstof.
Jeg synes det var svært at vælge bundstoffet da man jo stadig ikke viste hvordan det færdige mønster var.

Her er så mit forsøg:

  og her er 4 syet sammen
Nu har vi så endelig fået Jette Stubbes færdige tæppe at se og det er utrolig flot så det gav mere mod på at sy videre
Jeg mangler stadig en del og der skal jo også kanter på, men jeg er sikker på at det nok skal blive et fint slumretæppe.
Det er rigtig sjovt at se hvor forskellige tæpperne bliver alt efter hvilke stoffer folk har valgt.

4 kommentarer:

 1. Det er rigtig flot.
  Det har da været en spændende opgave i har fået.

  SvarSlet
 2. Nej hvor er det fint - dejlige farver især med den olivengrønne som modvægt - hov! det er mig der skal have det i fødselsdagsgave hvor er jeg heldig - glæder mig meget til det færdige resultat - Knus

  SvarSlet
 3. Måtte lige ind igen og kigge - glæder mig meget til at se det færdige resultat. Prøv at se på blog: hverdagsmønstre - hun har en ide om ATC kort produktion. Knus

  SvarSlet