mandag den 28. september 2009

Æbler

Så blev jeg færdig med mine æblegrydelapper og det blev også til et par små dækkeservietter - syet som stamps, meget nemt - døm selv resultatet ;o)


søndag den 27. september 2009

Hyggemøde i Krea Hafnia

I går var jeg til hyggemøde i Krea Hafnia som er en kreativ gruppe under "Rokken", hvor man mødes over en kop kaffe/te, lidt hjemmebag og håndarbejde. Snakken gik og der blev drukket adskellige kopper kaffe. Mødet foregik i Vanløse hos Tove, som samtidig er garncentral - d.v.s. man kan hente garn til Varmestuestrik og aflevere færdige ting, som så senere bliver uddelt til væresteder og krisecentre. Der blev afleveret mange dejlige varme sokker, vanter m.m. - bl.a. havde Jannie 18 par sokker med som en dame i 80'erne havde strikket :o)

fredag den 25. september 2009

Rokken.dk

Rokken er et forum for alle håndarbejdsinteresserede. Desuden er en del af medlemmerne "Varmestuestrikkere" hvilket vil sige at man samler garn ind, donerer penge til garn eller bruger sine hænder til at frembringe diverse ting og sager til gavn for hjemløse og mennesker på krisecentre.
Der er skabt et stort netværk over hele landet med strikkere og garncentraler. Det bliver faktisk på landsplan til ret meget i løbet af et år.
Jeg har af nogle garnrester hæklet hagesmækker og strikket et par babyluffer og er nu i gang med at strikke herresokker.


onsdag den 23. september 2009

I dag har jeg været til patchwork hos Jette Stubbe i FOF og det var som sædvanligt meget inspirerende.
Jeg viser lige nogle billeder af nogle af mine tidligere arbejder.

Tæppe syet i "Kinesiske lanterner" til min søn Kim


Tæppe syet i "Mosaik"


Babytæppe


Hætte som pryder min symaskine


Smykkeskrin pyntet med Båndbroderi

tirsdag den 22. september 2009

Knyttede armbånd

Her er nogle af de armbånd som jeg har lavet i sommer - siddende på terrassen under min nye markise. Jeg har knyttet ca. 50 armbånd - nogle er foræret væk, nogle er solgt men jeg har stadig flere til salg



søndag den 20. september 2009

God dag

Jeg vil starte denne blog for at vise hvilke kreative ting jeg går og sysler med i hverdagen