mandag den 18. oktober 2010

Poser i flere udgaver

Jeg er i gang med at sy små poser - først nogle med gamle flakoner som motiv og så nogle med nisser ;o))





onsdag den 13. oktober 2010

Flere sokker

Så er der 2 par sokker mere til børnebørnene - det er til de 2 mindste, Emil og Mikkel så der kunne lige blive et par til hver ud af 2 nøgler garn. Normalt kan jeg ikke holde ud at strikke ret meget, men lige nu går det heldigvis bare derudaf ;o)


mandag den 11. oktober 2010

Sokker til børnebørnene

Jeg er i gang med at strikke sokker til børnebørnene. Det hele startede med at mine 2 bonusbørnebørn så at jeg strikkede sokker til de hjemløse (varmestuestrik via Rokken). "Det er jo oldemorssokker" sagde de - deres oldemor har nemlig strikket sokker til dem, men da hun desværre er død, så bliver der ikke flere hjemmestrikkede sokker. Nå som den gode "farmor" man jo er, måtte jeg i gang med sokker til dem og da mine 3 andre børnebørn så det - ja så ville de jo også have hjemmestrikkede sokker. Nu er det jo ikke små fødder jeg skal strikke til - de store bruger str. 40 - 41, så det tager lidt tid når man skal strikke til 5 drenge og der er jo ingen der siger, at de vil nøjes med eet par hver ;o))



lørdag den 2. oktober 2010

Tea with Friends

Endelig blev toppen til min dug færdig og jeg er faktisk ganske godt tilfreds med resultatet. Nu mangler bare monteringen - men jeg skal lige finde stof til bagsiden og finde ud af hvordan jeg skal quilte dugen.