søndag den 29. august 2010

Sokker til varmestuestrik

For et stykke tid siden købte jeg 10 nøgler strømpegarn i Rema1000 som jeg ville strikke sokker af til Varmestuestrik til Rokken. Desværre kan det ikke altid betale sig at købe billigt - garnet var ikke ordentligt spundet. Først strikkede jeg et par sorte sokker, men det garnet smittede af, så jeg var helt sort på hænderne og mine bluse blev også nusset når jeg sad og strikkede. Nu har jeg så endelig fået strikket et par af det grå garn, men resten af garnet opgiver jeg at strikke af, det er alt for dårligt garn. ØV ØV.


tirsdag den 24. august 2010

Jeg har vundet

For et stykke tid siden var jeg så heldig at vinde en giveaway hos Nancy 
I går lå gevinsten så i min postkasse - en dejlig gave bestående af et mønster til nålepude og nåleetui, lækre knappenåle til quilt, fine synåle og ikke mindst et skønt broderet hjerte med lavendler i
Tusind tak til Nancy for den meget fine gave

mandag den 16. august 2010

Stadig flere sybokse

Lidt flere sybokse - det bliver nu også de sidste. Jeg må finde på noget andet at sy men er ikke lige i humør til de store projekter i øjeblikket.


onsdag den 11. august 2010

Held i uheld

Jeg har været så klodset, at jeg er faldet med min cykel og har slået min bagdel og mit ene ben. Det kunne jo være gået meget værre - jeg har jo heldigvis ikke brækket noget, men ondt gør det og jeg er nødt til at klamre mig til en krykke, når jeg skal rundt i huset.
Det betyder jo at jeg ikke er så udfarende i øjeblikket, men da det jo er venstre ben det er galt med, kan jeg stadig betjene fodpedalen på symaskinen ;o)
Det har resulteret i 5 sæt bløde sybokse - syet i stof købt hos Hannes






tirsdag den 10. august 2010

Flere stitcheries

Så er der lidt flere stitcheries færdige. Der skal være 4 "hoveder" i hjørnerne - de 2 er færdige. Derudover mangler jeg så bare nogle blomsterranker.
Jeg tror denne dug kun bliver brugt til pynt - det ville være ærgerligt hvis der blev spildt på den.



tirsdag den 3. august 2010

Flere sybokse

Det er blevet til lidt flere sybokse - det er så dejligt med sådanne små projekter her om sommeren