søndag den 31. januar 2010

Organisering af stoffer

Vejret har jo ikke været til udendørs aktiviteter, så jeg har brugt tiden på at sortere mine stoffer m.m. Jeg har et trefløjet skab i mit arbejdsværelse og det rummer en masse. Nederst i alle 3 skabe har jeg sat indsatse med 4 kurve i hver - de er alletiders til stofferne og diverse tilbehør.

Hold da op - jeg har vist så meget at jeg aldrig kan nå at sy af det hele, men jeg må indrømme at jeg nok må siges at være "stof-o-man" - men det er vel ikke det værste man kan være ;o))

tirsdag den 26. januar 2010

Mere stof uha........

I dag kom der en lille pakke med stof som jeg havde bestilt fra "Hannes" - søde stoffer med syartikler, lidt kaffestof og ikke mindst 20 stk. 15x15 cm med frugt og grøntsager.

Ja ja - jeg ved det godt, jeg er bidt af stof men det er nu min passion og de er da flotte ikke?

søndag den 24. januar 2010

Arbejdsværelse

Jeg har flyttet om i mit arbejdsværelse og det betød at der samtidig blev ryddet op. Værelset har mange funktioner -  syrum, plads til computeren, børnebørnene, gæsteværelse m.m. og når der nu er orden, har jeg lige taget et par billeder.




lørdag den 23. januar 2010

Sy-kort

Sy-kort er noget forholdsvis nyt for mig - men jeg hygger mig med det. 3 stk. er det blevet til her på det sidste.





torsdag den 21. januar 2010

Ægkanter

I onsdags da jeg var til Patchwork viste Jette Stubbe en smart taske som hun havde syet udelukkende af ægkanter. Sådan een vil jeg også gerne sy - så i dag har jeg skåret ægkanter af en masse stoffer.

Jeg har også tidligere set et vægtæppe der forestillede en reol med bøger, hvor bogryggene var ægkanter - det var da sjovt, men da jeg ikke lige ved hvor jeg skal hænge det, så fængede ideen ikke rigtig - men tasken den gjorde.

tirsdag den 19. januar 2010

Små poser

Så har symaskinen været i gang igen - mandagen gik med at jeg fik syet 5 poser









lørdag den 16. januar 2010

Mere stof

Så har jeg igen købt stof via QXL - det er mindre stykker men utrolig billigt og jeg skal nok få det brugt hen ad vejen



mandag den 11. januar 2010

Hurtig ekspedition

http://www.haandlavet.dk/ har i øjeblikket flytteudsalg og jeg bestilte derfor nogle kortmaterialer lørdag eftermiddag. Stor var min undren da posten allerede i dag afleverede pakken - det kan man da kalde hurtig ekspedition ;o))

lørdag den 9. januar 2010

Pyramidekort

Jeg synes ellers ikke det er så spændende at lave pyramidekort - det er lige som om det er for simpelt. Disse 4 kort med alfer kunne jeg nu ikke stå for og søde blev de da ;o)







fredag den 8. januar 2010

Benvarmere

Endelig blev jeg færdig med benvarmere til svigerdatteren. Hun skulle have haft dem til jul men ak - jeg kom for sent i gang og da jeg på 2 dage havde strikket den ene, gjorde min skulder og hånd så ondt at jeg måtte kapitulere øv øv. Nu håber jeg hun bliver glad for dem - man må jo sige at det er perfekt vejr til at bruge dem i.
Jeg vil egentlig så gerne strikke, men det duer altså ikke når man får så ondt. Det betyder at hvis jeg skal strikke må det være små arbejder som jeg så strikker over lang tid. Ja det er ikke sådan når alderen sætter sine spor, men heldigvis er der så meget andet jeg kan og så må jeg fokusere på det ;o)



torsdag den 7. januar 2010

Pakke med stof

I dag kom posten med en pakke med patchworkstof som jeg havde købt på QXL. Jeg har før handlet hos QXL, men aldrig købt stof før. Dette var dog noget som jeg ikke kunne modstå, især stoffet med løverne er jeg vild med. Der er ca. 9 m. stof og meterprisen bliver i gennemsnit 45 kr. Det er nu ikke fordi jeg mangler stof, og jeg ved heller ikke lige på stående fod hvad jeg skal sy af det, men det luner jo så dejlig ;o))

fredag den 1. januar 2010

Godt nytår

Jeg vil gerne ønske et rigtig godt nytår til alle mine bloglæsere, med ønsket om et rigtigt kreativt 2010.
Tak for kommentarer, det varmer når nogen gider skrive en hilsen.